Sunday, December 13, 2015

30. Hannah yang Baik Hati

Assalamualaikum sayang..

Mmy teringat kisah semalam or lebih tepat lagi kelmarin (jumaat 11/12/15) that was hari mmy n ddy EL sbb hannah cirit birit.

Petang jumaat tu macam biasa bila cuti, kita akan baring2 or tido depan tv.

Bangun dari pembaringan, mmy cuba nk tengok tv tapi mmy xnampak.

Tetibe hannah yang baru bangun tido datang n cakap kt mmy "mmy mesti tak nampak kan..kejap ye hannah amikkan spec mata 👩"

Mmy rasa sebak syg...still tak percaya yg anak mmy dah besar..

Mmy tulis semua ni pun supaya bila mmy dah tua n tak brapa ingat nanti, mmy boleh baca balik n cerita kat hannah..or kalau mmy dah takde, cerita2 ni lah yg akan mengingatkan hannah pada mmy..

I love u sayang..I really do..

Assalamualaikum..