Wednesday, June 24, 2015

20. Hair cuts

Assalamualaikum sayang..

Bulan ni hannah kerap demam cuz tumbuh gigi..pastu hannah asik meragam..sampaikan klu rambut masuk mata pun hannah mengamuk..

So 1 hari tu mummy n daddy bawak hannah gi salon. Sampai kat situ kite kene tunggu cuz ade org lain tgh digunting.

Tengah menunggu tu, hannah pandang mummy n cakap "tak nak la gunting rambut, mummy 😦"

Mummy tros cair then mummy mintak hannah promise kalau x nak gunting, tak bole la marah kalau rambut masuk mata, kene la sepit rambut slalu..then hannah agree.

Hai la anak....

Friday, June 19, 2015

19. Hannah & Daddy's Birthday Celebration

Assalamualaikum...
Hannah dah 2 tahun sayang..
6.6.2015 aritu mmy buat bday party hannah kat jkids publika.
Mmy n ddy jemput family nenek n opah je..
Hannah happy sangat dapat main kat situ dgn cousins hannah..
Balik dari situ hannah tros demam panas n tak turun below 37.
Mmy bwk hannah buat blood test.rupe2nye hannah kena jangkitan microplasma dlm darah n paru2..mmy n ddy risau sangat tau..nyaris2 hannah nak kena admit kat azzahrah.
Skang ni hannah dah banyak sangat cakap. Hannah suke sakat mmy n ddy..main nyorok2, masak2 n hannah suke nyanyi..
Ok syg..nnti mmy tulis lagi k..
I love u